medewerkers
Het kabinet van DaniŽl (op het Gentse stadhuis) heeft tien medewerkers. Je vindt ze hieronder, alfabetisch gesorteerd op familienaam Ė met een foto, de korte omschrijving van hun taken en hun rechtstreekse contactgegevens.


BEERNAERT, Claude
Claude ďTottiĒ Beernaert is kabinetsattachť pers & communicatie.
Hij is vooral "tekstschrijver" en bereidt de toespraken, voorwoorden en artikels voor DaniŽl voor. Hij volgt ook de communicatiedossiers en is contactpersoon voor journalisten.

09 266 50 05 Ė claude.beernaert@stad.gent

   

DENEEF, Sabine
Sabine Deneef
is kabinetsattachť veiligheid. Zij volgt de dossiers van de Politie en de Brandweer, het preventiebeleid en de juridische zaken.

09 266 50 11 Ė sabine.deneef@stad.gent

 

   

DERMAUT, Elly
Elly Dermaut is kabinetsmedewerkster. Zij is de rechterhand van de kabinetssecretaris en draait mee in de administratie.

   

DROESBEKE, Jeanine
Jeanine Droesbeke is kabinetsmedewerkster. Zij zet op papier wat DaniŽl op band heeft ingesproken, verwerkt de briefwisseling en zorgt voor de brieven die de burgemeester aan de burgers stuurt.

09 266 50 07 Ė jeanine.droesbeke@stad.gent

   

PHILIPS, Frank
Frank Philips is kabinetsattachť Hij volgt de armoedebestrijding in Gent op, in het bijzonder het asiel- en vluchtelingenbeleid en het OCMW. Daarnaast volgt hij onder andere ook de krakersproblematiek, innames van de openbare weg en horeca-aangelegenheden.

09 266 50 04 Ė frank.philips@stad.gent

   

LAPIERE, Bart - is kabinetsmedewerker en de chauffeur van DaniŽl.

   

VANDAELE, Heidi
Heidi Vandaele is kabinetsmedewerkster. Ze zorgt voor het sociale dienstbetoon van DaniŽl: zij maakt de mensen wegwijs in de vaak bijzonder complexe overheidsadministratie en informeert de aanvragers over huisvesting en tewerkstelling.

09 266 50 10 Ė heidi.vandaele@stad.gent

   

VANDER STEENE, Daan
Daan Vander Steene is kabinetschef. Hij is de rechterhand van DaniŽl, volgt het algemene beleid (hij is aanwezig bij het wekelijkse politiek overleg tussen de leden van het college) en, meer specifiek, internationale samenwerking, gebiedsgerichte werking en de strategische planning.

09 266 50 02 / 0485 57 22 41 Ė daan.vandersteene@stad.gent

   

VERFAILLE Sandra
Sandra Verfaille is de kabinetssecretaris van DaniŽl. Zij zorgt er voor dat de kabinetsadministratie vlot draait en dat de persoonlijke agenda van DaniŽl goed wordt beheerd.

09 266 50 09 Ė sandra.verfaille@stad.gent

   

WEYMEIS, Hugo
Hugo Weymeis is kabinetsattachť financiŽn: een ervaren cijferman en door de wol geverfd begrotingsspecialist. Hij volgt ook het Stadsvernieuwingsproject Ledeberg op.

09 266 50 08 - hugo.weymeis@stad.gent

Terug naar de bovenkant top